Peugeot 3008 3008 5p BlueHDi 130 EAT8 ACTIVE BUSINESS

    Nr. 250785
Detaje tjera të veturës

EXTERIORBusiness line
EXTERIORRoue alu chicago 17" 7,0 j17 ch 5-42
EXTERIORDetecteur obstacle radar avant arriere
EXTERIORFrequence telecde conda 433,92 mhz heterodyne
EXTERIORProjecteurs anti brouillard
EXTERIORAvec filtre a particules
INTERIORAvec systeme navigation ecran couleur
INTERIORAvec mirror link
INTERIORRefrigeration automatique
INTERIOREcran digital tactile
SECURITYBoitier telematique autonome 3s
SECURITYAvec surveillance trajectoire laterale
SECURITYAvec hill assist
SECURITYAlerte pause vigilance conducteur
SECURITYLecture de panneau vitesse limitee
SECURITYRegulateur et limiteur vitesse
SECURITYAvec systeme esp
SECURITYDetection sous gonflage indirect avec localisation
SECURITYFeu diurne avant (drl)
SECURITYEssuie-vitre av avec capteur de pluie

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 4.0 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km


Çmimi minimal:  13 200

Çmimi pa TVSH*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 13 200
Tarifa e vendit të furnitorit: 0
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 700
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 446
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 07/06/2018
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 140959 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 131 HP (96 KW)
CO2: 107.0 g/km
VIN number #: VF3MCYHZRJS243231
Detaje tjera të veturës

EXTERIORBusiness line
EXTERIORRoue alu chicago 17" 7,0 j17 ch 5-42
EXTERIORDetecteur obstacle radar avant arriere
EXTERIORFrequence telecde conda 433,92 mhz heterodyne
EXTERIORProjecteurs anti brouillard
EXTERIORAvec filtre a particules
INTERIORAvec systeme navigation ecran couleur
INTERIORAvec mirror link
INTERIORRefrigeration automatique
INTERIOREcran digital tactile
SECURITYBoitier telematique autonome 3s
SECURITYAvec surveillance trajectoire laterale
SECURITYAvec hill assist
SECURITYAlerte pause vigilance conducteur
SECURITYLecture de panneau vitesse limitee
SECURITYRegulateur et limiteur vitesse
SECURITYAvec systeme esp
SECURITYDetection sous gonflage indirect avec localisation
SECURITYFeu diurne avant (drl)
SECURITYEssuie-vitre av avec capteur de pluie

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 4.0 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km