Peugeot 3008 3008 1.6 BLUEHDI 120 EAT6 S&S ACTIVE BUSINESS

    Nr. 250778
Detaje tjera të veturës

INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
SECURITY
SECURITYÇmimi minimal:  12 500

Çmimi pa TVSH*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 500
Tarifa e vendit të furnitorit: 0
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 700
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 746
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 27/10/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 137879 km
Kapaciteti: 1560 cc
Fuqia: 120 HP (88 KW)
CO2: 108.0 g/km
VIN number #: VF3MCBHZWHS257727
Detaje tjera të veturës

INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
SECURITY
SECURITY