Peugeot 3008 PEUGEOT 3008 5p SUV 1.6 BLUEHDI 120 EAT6 S&S ACTIVE BUSINESS

    Nr. 250774

Çmimi minimal:  13 200

Çmimi pa TVSH*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 13 200
Tarifa e vendit të furnitorit: 0
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 700
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 446
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 02/01/2018
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 134026 km
Kapaciteti: 1560 cc
Fuqia: 120 HP (88 KW)
CO2: 108.0 g/km
VIN number #: VF3MCBHZWHS345283
Detaje tjera të veturës