Audi A4 AUDI A4 Avant 5p Break 2.0 TDI 122 S tronic Business line

    Nr. 250769
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
SECURITY
SECURITYÇmimi minimal:  12 900

Çmimi pa TVSH*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 900
Tarifa e vendit të furnitorit: 0
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 700
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 146
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 14/02/2018
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 165218 km
Kapaciteti: 1968 cc
Fuqia: 121 HP (89 KW)
CO2: 106.0 g/km
VIN number #: WAUZZZF49JA117676
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
INTERIOR
SECURITY
SECURITY