Peugeot 308 308 SW 1.6 BLUEHDI 120 S&S ACCESS BUSINESS

    Nr. 250766
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSystème start/stop
EXTERIORVerrouillage centralisé avec cde à distance
EXTERIORFiltre à particules (fap)
INTERIOROrdinateur de bord
INTERIORLève-vitre élect. avec protection anti-pincement
INTERIORVolant cuir pleine fleur
INTERIORVitrage teinté(e)
INTERIORAfficheur multifonctions avec ecran tactile couleur
INTERIORNavigation 2 ecrans couleur
INTERIORClimatisation
SECURITYAide au stationnement ar
SECURITYAlerte pause vigilance conducteur
SECURITYTéléphonie mains libres bluetooth
SECURITYAvec hill assist
SECURITYSupports isofix pour siège enfant
SECURITYContrôle pression pneumatiques
SECURITYRégulateur de vitesse (régul. vitesse) comprenant limiteur de vitesse
SECURITYContrôle dynamique de stabilité (esp)
SECURITYSystème d'antiblocage de frein (abs)

Urban consumption: 3.6 l/100km
Mixed consumption: 3.2 l/100km
Open Road consumption: 3.0 l/100km


Çmimi minimal:  6 400

Çmimi pa TVSH*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 6 400
Tarifa e vendit të furnitorit: 0
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 700
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 7 586
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 04/12/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 127943 km
Kapaciteti: 1560 cc
Fuqia: 120 HP (88 KW)
CO2: 85.0 g/km
VIN number #: VF3LCBHZHHS134217
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSystème start/stop
EXTERIORVerrouillage centralisé avec cde à distance
EXTERIORFiltre à particules (fap)
INTERIOROrdinateur de bord
INTERIORLève-vitre élect. avec protection anti-pincement
INTERIORVolant cuir pleine fleur
INTERIORVitrage teinté(e)
INTERIORAfficheur multifonctions avec ecran tactile couleur
INTERIORNavigation 2 ecrans couleur
INTERIORClimatisation
SECURITYAide au stationnement ar
SECURITYAlerte pause vigilance conducteur
SECURITYTéléphonie mains libres bluetooth
SECURITYAvec hill assist
SECURITYSupports isofix pour siège enfant
SECURITYContrôle pression pneumatiques
SECURITYRégulateur de vitesse (régul. vitesse) comprenant limiteur de vitesse
SECURITYContrôle dynamique de stabilité (esp)
SECURITYSystème d'antiblocage de frein (abs)

Urban consumption: 3.6 l/100km
Mixed consumption: 3.2 l/100km
Open Road consumption: 3.0 l/100km