Rreth Nesh

AutoNet LLC është një kompani e themeluar në Shtator 2019 me mbështetjen e Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Kosovë.

Me teknologjinë më të re, ne ofrojmë  platformë online të ankandeve të automjeteve që lejon ndërmarrjet dhe individët nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut të bëjnë oferta dhe të marrin pjesë në ankandet online nga Bashkimi Europian. 

Ne synojmë  të ofrojmë nje proces  të lehtë, të besueshëm dhe të sigurt ndërmjet bleresve tanë ne Kosove, Shqiperi dhe Maqedoni dhe shitësve te cilet jane kompani te Bashkimit Europian. 

Platforma jonë www.bidautonet.com ofron Automjete të përdorura nga kompani të njohura, banka evropiane, kompani te lizingut etj 

Ne ofrojmë një numër të madh të automjeteve çdo ditë me cilësi të garantuar, të gjitha automjetet para publikimit ne ankand do të inspektohen nga ekspertë të pavarur dhe servise te autorizuara 

Ju do të informoheni në detaje rreth gjendjes së automjeteve, raportin e inspektimit, historinë e serviseve dhe te mirembajtjes, numrit e shasisë dhe kilometrazhën e tyre.

Ne ofrojmë tre lloje të ankandeve:

  •  Ankandi i çmimeve fikse "BLEJ TANI"
  •  Ankandi i mbyllur
  •  Ankandi i Hapur

AutoNet LLC do të sigurojë përgatitjen e dokumenteve, Transportin nga BE në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut dhe ndihmë në procedurat doganore.