BMW X1 BMW X1 sDrive18d (100 kW) 5d

    Nr. 186657
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.7 l/100km

Last maintenance date: 2020-12-21
Last maintenance kilometers: 42616.0 km

Çmimi minimal:  14 100

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 14 100
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 15 496
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 01/02/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 46295 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 109.0 g/km
VIN number #: WBAHT710405G71322
Detaje tjera të veturës

EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.7 l/100km

Last maintenance date: 2020-12-21
Last maintenance kilometers: 42616.0 km