BMW SERIE 3 BMW 3 Reeks Touring 318d (100 kW) 5d

    Nr. 186642
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
EXTERIORTrailer tow hitch
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation system business
INTERIORSensatec 1/schwarz
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2019-09-17
Last maintenance kilometers: 51754.0 km

Çmimi minimal:  10 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 10 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 11 696
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 18/10/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 65459 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 112.0 g/km
VIN number #: WBA8H71000K833818
Detaje tjera të veturës

EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
EXTERIORTrailer tow hitch
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation system business
INTERIORSensatec 1/schwarz
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2019-09-17
Last maintenance kilometers: 51754.0 km