Audi A3 Audi A3 Sportback 1.6 TDi Ultra 81kW Attraction 5d

    Nr. 186635
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetaalkleur (MET)
INTERIORMultifunctie stuur (2ZQ)
INTERIORNavigatiesysteem GPS met SD-kaart incl. SD-kaart (2D) (PNU)
INTERIORAutomatische klimaatregeling (9AK)
SECURITYAcoustic Parking System achteraan (7X1)
SpecificBestuurdersinformatiesysteem ( monochrome display van 3,5'') (9S5)
SpecificGSM 2 W dualband Pre-installatie (Bluetooth) zonder steun, enkel voor Bluetooth (9ZX)
SpecificPack Intuition Attraction (WAH)
SpecificPack Intuition Plus Attraction (WAS)
Specificafleveringskit


Last maintenance date: 2019-09-03
Last maintenance kilometers: 90293.0 km

Çmimi minimal:  8 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 8 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 10 136
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 23/02/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 100135 km
Kapaciteti: 1598 cc
Fuqia: 110 HP (81 KW)
CO2: 89.0 g/km
VIN number #: WAUZZZ8V6GA122283
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetaalkleur (MET)
INTERIORMultifunctie stuur (2ZQ)
INTERIORNavigatiesysteem GPS met SD-kaart incl. SD-kaart (2D) (PNU)
INTERIORAutomatische klimaatregeling (9AK)
SECURITYAcoustic Parking System achteraan (7X1)
SpecificBestuurdersinformatiesysteem ( monochrome display van 3,5'') (9S5)
SpecificGSM 2 W dualband Pre-installatie (Bluetooth) zonder steun, enkel voor Bluetooth (9ZX)
SpecificPack Intuition Attraction (WAH)
SpecificPack Intuition Plus Attraction (WAS)
Specificafleveringskit


Last maintenance date: 2019-09-03
Last maintenance kilometers: 90293.0 km