BMW SERIE 3 BMW 3 Reeks Touring 316d (85 kW) 5d

    Nr. 186630
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
EXTERIORLed-fog lights
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSensatec 1/schwarz
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAutom. high-beam headlights control
SECURITYRain sensor

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.7 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-08
Last maintenance kilometers: 147617.0 km

Çmimi minimal:  7 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 7 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 9 136
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 18/03/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 154115 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 109.0 g/km
VIN number #: WBA8L710X0K556903
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
EXTERIORLed-fog lights
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSensatec 1/schwarz
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAutom. high-beam headlights control
SECURITYRain sensor

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.7 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-08
Last maintenance kilometers: 147617.0 km