BMW X1 BMW X1 sDrive18d (100 kW) Sport-Aut. 5d .Sport-Line.

    Nr. 186615
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSport line
EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIOR18"l.a. wheels double spoke 568
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSport seats f driver/front passenger
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYIntelligent emergency call
SpecificSport automatic transmission

Urban consumption: 5.1 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-13
Last maintenance kilometers: 113234.0 km

Çmimi minimal:  13 000

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 13 000
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 396
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 17/01/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 143262 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 114.0 g/km
VIN number #: WBAHT710205G33149
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSport line
EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIOR18"l.a. wheels double spoke 568
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSport seats f driver/front passenger
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYIntelligent emergency call
SpecificSport automatic transmission

Urban consumption: 5.1 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-13
Last maintenance kilometers: 113234.0 km