BMW SERIE 4 BMW 4 Reeks Gran Coupé 418d (110 kW) 5d

    Nr. 186612
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORXenon light
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
INTERIORThrough-load system
INTERIORM leather steering wheel
SECURITYLave-phares (lave-projecteurs)
SECURITYRain sensor
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-07-15
Last maintenance kilometers: 53123.0 km

Çmimi minimal:  12 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 696
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 03/10/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 61335 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 109.0 g/km
VIN number #: WBA4E71040G550039
Detaje tjera të veturës

EXTERIORXenon light
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
INTERIORThrough-load system
INTERIORM leather steering wheel
SECURITYLave-phares (lave-projecteurs)
SECURITYRain sensor
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-07-15
Last maintenance kilometers: 53123.0 km