BMW SERIE 2 BMW 2 Reeks Active Tourer 225xe 5d

    Nr. 186607
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"l.a wheels v-spoke 479
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYChild seat isofix attachment
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Mixed consumption: 2.1 l/100km

Last maintenance date: 2019-06-05
Last maintenance kilometers: 29949.0 km

Çmimi minimal:  12 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 196
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 28/03/2017
Karburanti: Hybride Benzin
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 52542 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 46.0 g/km
VIN number #: WBA2C71090V929627
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"l.a wheels v-spoke 479
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYChild seat isofix attachment
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Mixed consumption: 2.1 l/100km

Last maintenance date: 2019-06-05
Last maintenance kilometers: 29949.0 km