BMW SERIE 3 BMW 3 Reeks Berline 330e iPerformance 4d

    Nr. 186597
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
INTERIORBackup camera
INTERIORThrough-load system
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec / venetobeige(sw)
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Mixed consumption: 1.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-05-29
Last maintenance kilometers: 63514.0 km

Çmimi minimal:  15 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 15 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 490
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 16 796
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 20/06/2017
Karburanti: Hybride Benzin
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 74759 km
Kapaciteti: 1998 cc
Fuqia: 184 HP (135 KW)
CO2: 44.0 g/km
VIN number #: WBA8E11080K831644
Detaje tjera të veturës

EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
INTERIORBackup camera
INTERIORThrough-load system
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec / venetobeige(sw)
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Mixed consumption: 1.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-05-29
Last maintenance kilometers: 63514.0 km