BMW SERIE 4 BMW 4 Reeks Gran Coupé 418d (100 kW) 5d

    Nr. 186583
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORXenon light
INTERIORThrough-load system
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation system professional
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYEnhanced telephony with extended sm
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYSystème d'assistance de conduite: feux de route automatiques
SECURITYRain sensor
SECURITYAlarm system
SECURITYHeadlight washer system
SECURITYCruise control with braking function

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-22
Last maintenance kilometers: 92533.0 km

Çmimi minimal:  10 900

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 10 900
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 12 296
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 20/09/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 95079 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 109.0 g/km
VIN number #: WBA4E71000G549972
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"light alloy wheels v-spoke 390
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORXenon light
INTERIORThrough-load system
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation system professional
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYEnhanced telephony with extended sm
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYSystème d'assistance de conduite: feux de route automatiques
SECURITYRain sensor
SECURITYAlarm system
SECURITYHeadlight washer system
SECURITYCruise control with braking function

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-22
Last maintenance kilometers: 92533.0 km