BMW SERIE 2 BMW 2 Reeks Gran Tourer 218d (100kW) 5d 7PL

    Nr. 186581
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORRoof rails black
EXTERIORFoglights
INTERIORBackup camera
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYDriving assistant
SECURITYPark assistant
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYSystème d'assistance de conduite: feux de route automatiques
SECURITYRain sensor
SpecificSeat extension 5+2

Urban consumption: 5.1 l/100km
Mixed consumption: 4.4 l/100km
Open Road consumption: 3.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-07-01
Last maintenance kilometers: 170111.0 km

Çmimi minimal:  7 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 7 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 8 636
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 09/08/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 200166 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 115.0 g/km
VIN number #: WBA2E510205F35808
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORRoof rails black
EXTERIORFoglights
INTERIORBackup camera
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYDriving assistant
SECURITYPark assistant
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYSystème d'assistance de conduite: feux de route automatiques
SECURITYRain sensor
SpecificSeat extension 5+2

Urban consumption: 5.1 l/100km
Mixed consumption: 4.4 l/100km
Open Road consumption: 3.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-07-01
Last maintenance kilometers: 170111.0 km