BMW SERIE 3 BMW 3 Reeks Touring 316d (85 kW) 5d .Sport Line.

    Nr. 186574
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSport line
EXTERIOR17"lt/aly wheels double spoke 392
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORLed-fog lights
EXTERIORRoof rails black
EXTERIORLed headlights
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYAutom. high-beam headlights control
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres

Urban consumption: 5.0 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.6 l/100km

Last maintenance date: 2020-06-23
Last maintenance kilometers: 83197.0 km

Çmimi minimal:  9 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 9 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 11 136
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 04/02/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 94730 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 116.0 g/km
VIN number #: WBA8L71040K556590
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSport line
EXTERIOR17"lt/aly wheels double spoke 392
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORLed-fog lights
EXTERIORRoof rails black
EXTERIORLed headlights
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYAutom. high-beam headlights control
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres

Urban consumption: 5.0 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.6 l/100km

Last maintenance date: 2020-06-23
Last maintenance kilometers: 83197.0 km