BMW SERIE 3 BMW 3 Reeks Gran Turismo 318d (100 kW) 5d

    Nr. 186568
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSport line
EXTERIORTrailer tow hitch
EXTERIOR18"lt/aly wheels double spoke 397
EXTERIORFoglights
INTERIORSun protection glazing
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORStoff/leder breeze/anthrazit
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres

Urban consumption: 5.3 l/100km
Mixed consumption: 4.5 l/100km
Open Road consumption: 4.0 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-18
Last maintenance kilometers: 154376.0 km

Çmimi minimal:  9 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 9 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 10 636
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 13/08/2015
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 163049 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 121.0 g/km
VIN number #: WBA8Y51050G430229
Detaje tjera të veturës

EXTERIORSport line
EXTERIORTrailer tow hitch
EXTERIOR18"lt/aly wheels double spoke 397
EXTERIORFoglights
INTERIORSun protection glazing
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORStoff/leder breeze/anthrazit
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres

Urban consumption: 5.3 l/100km
Mixed consumption: 4.5 l/100km
Open Road consumption: 4.0 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-18
Last maintenance kilometers: 154376.0 km