BMW SERIE 2 BMW 2 Reeks Active Tourer 216d (85kW) Aut. 5d

    Nr. 186563
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
SECURITYRain sensor
SECURITYActive guard
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement
SECURITYIntelligent emergency call
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 3.9 l/100km
Open Road consumption: 3.6 l/100km

Last maintenance date: 2021-02-26
Last maintenance kilometers: 92166.0 km

Çmimi minimal:  8 700

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 8 700
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 10 036
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 07/09/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 95036 km
Kapaciteti: 1496 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 103.0 g/km
VIN number #: WBA2B31000V857096
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
SECURITYRain sensor
SECURITYActive guard
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement
SECURITYIntelligent emergency call
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 3.9 l/100km
Open Road consumption: 3.6 l/100km

Last maintenance date: 2021-02-26
Last maintenance kilometers: 92166.0 km