BMW SERIE 3 BMW 3 Reeks Touring 316d (85 kW) 5d

    Nr. 186561
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLED HEADLIGHTS
EXTERIOR16"LIGHT ALLOY WHEELS V-SPOKE 390
EXTERIORLED-FOG LIGHTS
EXTERIORROOF RAILS BLACK
INTERIORBACKUP CAMERA
INTERIORSUN PROTECTION GLAZING
INTERIORNAVIGATION SYSTEM BUSINESS
INTERIORAUTOMATIC AIR CONDITIONING
SECURITYPARK DISTANCE CONTROL (PDC), REAR
SECURITYINTELLIGENT EMERGENCY CALL
SECURITYHANDS-FREE FACILITY W. USB INTERFAC
SECURITYCRUISE CONTROL WITH BRAKING FUNCTION
SECURITYAUTOM. HIGH-BEAM HEADLIGHTS CONTROL
SECURITYRAIN SENSOR

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.7 l/100km

Last maintenance date: 2019-10-07
Last maintenance kilometers: 125604.0 km

Çmimi minimal:  7 500

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 7 500
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 8 836
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 30/06/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 149432 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 109.0 g/km
VIN number #: WBA8L71010K781839
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLED HEADLIGHTS
EXTERIOR16"LIGHT ALLOY WHEELS V-SPOKE 390
EXTERIORLED-FOG LIGHTS
EXTERIORROOF RAILS BLACK
INTERIORBACKUP CAMERA
INTERIORSUN PROTECTION GLAZING
INTERIORNAVIGATION SYSTEM BUSINESS
INTERIORAUTOMATIC AIR CONDITIONING
SECURITYPARK DISTANCE CONTROL (PDC), REAR
SECURITYINTELLIGENT EMERGENCY CALL
SECURITYHANDS-FREE FACILITY W. USB INTERFAC
SECURITYCRUISE CONTROL WITH BRAKING FUNCTION
SECURITYAUTOM. HIGH-BEAM HEADLIGHTS CONTROL
SECURITYRAIN SENSOR

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.7 l/100km

Last maintenance date: 2019-10-07
Last maintenance kilometers: 125604.0 km