BMW Serie 5 BMW 5 Reeks Berline 520d (140 kW) Eff. Dyn. Aut. 4d

    Nr. 186540
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR17"lt/aly wheels v-spoke 618
EXTERIORExpanded exteriror mirror package
EXTERIORLed-fog lights
INTERIORNavigation system business
INTERIORLeder dakota/schwarz
INTERIORCd player
INTERIORThrough-load system
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYDétecteur de pluie / luminosité
SECURITYAlarm system
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 3.9 l/100km
Open Road consumption: 3.6 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-05
Last maintenance kilometers: 119241.0 km

Çmimi minimal:  18 200

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 18 200
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 490
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 19 696
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 25/04/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 135883 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 190 HP (140 KW)
CO2: 102.0 g/km
VIN number #: WBAJE31050G592229
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR17"lt/aly wheels v-spoke 618
EXTERIORExpanded exteriror mirror package
EXTERIORLed-fog lights
INTERIORNavigation system business
INTERIORLeder dakota/schwarz
INTERIORCd player
INTERIORThrough-load system
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYDétecteur de pluie / luminosité
SECURITYAlarm system
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 3.9 l/100km
Open Road consumption: 3.6 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-05
Last maintenance kilometers: 119241.0 km