BMW X1 BMW X1 xDrive18d (110 kW) Aut. 5d Navi pro., Leather, Pano/Sunroof, Head-Up Display, Sound System, 4x4 (6 834,72 Ex. VAT)

    Nr. 186537
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"l.a. wheels double spoke 564
EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORCd player
INTERIORAfficheur tête haute
INTERIORNavigation plus
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYAlarm system
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.6 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-01
Last maintenance kilometers: 119914.0 km

Çmimi minimal:  14 200

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 14 200
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 15 596
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 06/03/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 129382 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 124.0 g/km
VIN number #: WBAHT910705J03364
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"l.a. wheels double spoke 564
EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORCd player
INTERIORAfficheur tête haute
INTERIORNavigation plus
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYAlarm system
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.6 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-01
Last maintenance kilometers: 119914.0 km