BMW X1 BMW X1 sDrive16d (85 kW) 5d

    Nr. 186502
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetallic-lak (MET)
INTERIORElektronisch gestuurde airconditioning (534)
INTERIORStof 'Grid' Anthrazit (EGAT)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SECURITYPark Distance Control (PDC) achteraan (507)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificGrotere brandstoftank (1AG)
SpecificHemelbekleding in anthrazit (775)
SpecificKrik en wielsleutel (5DD)
SpecificNoodreservewiel (300)
SpecificBlack Sapphire Metallic (475)
SpecificCD Player (650)


Last maintenance date: 2020-08-05
Last maintenance kilometers: 90136.0 km

Çmimi minimal:  10 900

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 10 900
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 12 296
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 06/03/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 102388 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 104.0 g/km
VIN number #: WBAHT510X05F34132
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetallic-lak (MET)
INTERIORElektronisch gestuurde airconditioning (534)
INTERIORStof 'Grid' Anthrazit (EGAT)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SECURITYPark Distance Control (PDC) achteraan (507)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificGrotere brandstoftank (1AG)
SpecificHemelbekleding in anthrazit (775)
SpecificKrik en wielsleutel (5DD)
SpecificNoodreservewiel (300)
SpecificBlack Sapphire Metallic (475)
SpecificCD Player (650)


Last maintenance date: 2020-08-05
Last maintenance kilometers: 90136.0 km