BMW X2 BMW X2 1.5i sDrive18 140 OPF 5d MZ

    Nr. 186493
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"lt/aly wheels v-spoke 560
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear

Urban consumption: 6.9 l/100km
Mixed consumption: 5.6 l/100km
Open Road consumption: 4.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-01-24
Last maintenance kilometers: 38731.0 km

Çmimi minimal:  16 900

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 16 900
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 490
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 18 396
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 22/10/2018
Karburanti: Benzin
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 60766 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 140 HP (103 KW)
CO2: 129.0 g/km
VIN number #: WBAYH11090EM66574
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"lt/aly wheels v-spoke 560
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear

Urban consumption: 6.9 l/100km
Mixed consumption: 5.6 l/100km
Open Road consumption: 4.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-01-24
Last maintenance kilometers: 38731.0 km