Volkswagen Sharan COMFORTLINE BUSINESS BMT/START-STOPP 2.0 TDI DSG -7 PLACES /SUN ROOF

    Nr. 2541
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Cruise control Régulateur de vitesse (régul. vitesse)
Smart phone mirror link Interface multimédia usb (iphone / ipod) avec aux-in
Navigation system Fonction de navigation "Discover Media" (pour "Composition Media")
Automatic air-conditionning Climatisation climatronic 3 zones
Front sport seats Siège sport confort à l'avant droit
Attention-Assist Système d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Sport suspensions Chassis/suspension sport
Xenon headlamps  Projecteurs bi-xénon pour feux de croisement et de route, avec feux de jour à LED
Multifunction display screen  Afficheur multifonctions plus
Alloy wheelsJ antes alliage léger 7,5x18 (toulon)
Parking sensor front/rearAide au stationnement - park-distance-control (av et ar)
Panoramic roof Panoramique toit ouvrant levant coulissant av électrique, avec toit panoramique ar
Gearbox type  Boîte de vitesses 6 rapports - boîte automatique à double embrayage dsg

Çmimi minimal:  14 200

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 14 200
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 15 555
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/11/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 132832 km
Kapaciteti: 1968 cc
Fuqia: 184 HP (135 KW)
CO2: 139 g/km
VIN number #: WVWZZZ7NZHV209853
Detaje tjera të veturës

Cruise control Régulateur de vitesse (régul. vitesse)
Smart phone mirror link Interface multimédia usb (iphone / ipod) avec aux-in
Navigation system Fonction de navigation "Discover Media" (pour "Composition Media")
Automatic air-conditionning Climatisation climatronic 3 zones
Front sport seats Siège sport confort à l'avant droit
Attention-Assist Système d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Sport suspensions Chassis/suspension sport
Xenon headlamps  Projecteurs bi-xénon pour feux de croisement et de route, avec feux de jour à LED
Multifunction display screen  Afficheur multifonctions plus
Alloy wheelsJ antes alliage léger 7,5x18 (toulon)
Parking sensor front/rearAide au stationnement - park-distance-control (av et ar)
Panoramic roof Panoramique toit ouvrant levant coulissant av électrique, avec toit panoramique ar
Gearbox type  Boîte de vitesses 6 rapports - boîte automatique à double embrayage dsg