Volkswagen Golf 1.6 TDI 110 DSG7 CONFORT BUSINESS BMT

    Nr. 2538
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Gearbox typeBoîte automatique à 7 vit. ou S tronic, remarque: fam. EDF
Smart phone mirror link2 interfaces USB également pour iPod/ iPhone, avec prise multimédia AUX-IN
Navigation system Module de navigation discover media (pour système audio)
Automatic air-conditionning Climatisation climatronic 2 zones
Attention-Assist Système d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Adaptative cruise control Système d'assistance de conduite: régulateur de distance (acc) avec système de détection d'obstacles (front assist)
Multifunction display screen Affichage multifonction "Plus"
Parking sensor front/rear Aide au stationnement - park-distance-control (av et ar)
Alloy wheels Jantes alliage léger 6,5x16 (toronto)

Çmimi minimal:  8 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 8 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 9 595
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/06/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 112502 km
Kapaciteti: 1598 cc
Fuqia: 109 HP (80 KW)
CO2: 102 g/km
VIN number #: WVWZZZAUZGW326318
Detaje tjera të veturës

Gearbox typeBoîte automatique à 7 vit. ou S tronic, remarque: fam. EDF
Smart phone mirror link2 interfaces USB également pour iPod/ iPhone, avec prise multimédia AUX-IN
Navigation system Module de navigation discover media (pour système audio)
Automatic air-conditionning Climatisation climatronic 2 zones
Attention-Assist Système d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Adaptative cruise control Système d'assistance de conduite: régulateur de distance (acc) avec système de détection d'obstacles (front assist)
Multifunction display screen Affichage multifonction "Plus"
Parking sensor front/rear Aide au stationnement - park-distance-control (av et ar)
Alloy wheels Jantes alliage léger 6,5x16 (toronto)