Audi Q5 SUV 2.0 TDI 190 QTT S TRONIC 7 DESIGN LUXE / SUN ROOF

    Nr. 2536
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Led RearlampFeux ar. led avec feu clignotant dynamique
Virtual DashboardCombiné d'instruments digital(e) (virtual cockpit)
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation plus avec mmi touch
4 Wheel Drive transmission modequattro
Automatic air-conditionningClimatisation automatique confort 3 zones
Electrically adjustable seatsSièges av à réglages électriques
Leather upholstery Sellerie : cuir milano
Heated seatsSiège chauffant av
Electric boot/hatchbackCache bagages à commande électrique (ouverture + fermeture)
Led headlamp Projecteur led
Xenon headlamps Réglage du site des projecteurs
Reverse camera Caméra aide au recul
Parking sensor front/rearAide au stationnement av et ar, visuel (aps plus)
Alloy wheelsJantes en aluminium coulé en style à 5 bras, dimension 8J x 18
Panoramic roofToit panoramique av électrique, ar fixe
Adaptive suspensionAudi drive select
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic

Çmimi minimal:  30 000

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 30 000
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 710
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 31 675
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/05/2018
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 34702 km
Kapaciteti: 1968 cc
Fuqia: 190 HP (140 KW)
CO2: 132 g/km
VIN number #: WAUZZZFY6J2131824
Detaje tjera të veturës

Led RearlampFeux ar. led avec feu clignotant dynamique
Virtual DashboardCombiné d'instruments digital(e) (virtual cockpit)
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation plus avec mmi touch
4 Wheel Drive transmission modequattro
Automatic air-conditionningClimatisation automatique confort 3 zones
Electrically adjustable seatsSièges av à réglages électriques
Leather upholstery Sellerie : cuir milano
Heated seatsSiège chauffant av
Electric boot/hatchbackCache bagages à commande électrique (ouverture + fermeture)
Led headlamp Projecteur led
Xenon headlamps Réglage du site des projecteurs
Reverse camera Caméra aide au recul
Parking sensor front/rearAide au stationnement av et ar, visuel (aps plus)
Alloy wheelsJantes en aluminium coulé en style à 5 bras, dimension 8J x 18
Panoramic roofToit panoramique av électrique, ar fixe
Adaptive suspensionAudi drive select
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic