Volkswagen Passat SW Confortline Business BMT 2.0 TDI 150 DSG6 E6 S/S

    Nr. 2535
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Navigation systemModule de navigation discover media (pour système audio)
Smart phone mirror linkConnecteur multimedia aux-in et prise usb
Automatic air-conditionningClimatisation climatronic 3 zones
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Cruise controlRégulateur de vitesse y compris limiteurde vitesse
Multifunction display screenAfficheur multifonctions plus
Park assistantSystème d'assistance de conduite: assistance au stationnement (park assist)
Reverse cameraCaméra aide au recul
Alloy wheelsJantes alliage léger
Gearbox typeBoîte de vitesses 6 rapports - boîte automatique à double embrayage dsg

Çmimi minimal:  9 500

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 9 500
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 10 795
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/03/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 124335 km
Kapaciteti: 1968 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 119 g/km
VIN number #: WVWZZZ3CZGP029917
Detaje tjera të veturës

Navigation systemModule de navigation discover media (pour système audio)
Smart phone mirror linkConnecteur multimedia aux-in et prise usb
Automatic air-conditionningClimatisation climatronic 3 zones
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Cruise controlRégulateur de vitesse y compris limiteurde vitesse
Multifunction display screenAfficheur multifonctions plus
Park assistantSystème d'assistance de conduite: assistance au stationnement (park assist)
Reverse cameraCaméra aide au recul
Alloy wheelsJantes alliage léger
Gearbox typeBoîte de vitesses 6 rapports - boîte automatique à double embrayage dsg