BMW 1-serie 5p Berline 116d BVA8 Business Design

    Nr. 2533
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Equipment PackSport line
Adaptative cruise controlRégulateur de vitesse avec fonction freinage
Navigation systemSystème audio et navigation business
Front sport seatsSièges sport av
Led headlampLED HEADLIGHTS
Reverse cameraCaméra aide au recul
Alloy wheelsJantes alliage léger 7x16 (branches en v 378)
Parking sensor front/rearPark-distance-control (pdc) av et ar
Gearbox typeBoîte automatique - avec steptronic (8 positions)

Çmimi minimal:  15 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 15 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 490
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 17 255
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/05/2019
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 27759 km
Kapaciteti: 1496 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 116 g/km
VIN number #: WBA1V710507A69173
Detaje tjera të veturës

Equipment PackSport line
Adaptative cruise controlRégulateur de vitesse avec fonction freinage
Navigation systemSystème audio et navigation business
Front sport seatsSièges sport av
Led headlampLED HEADLIGHTS
Reverse cameraCaméra aide au recul
Alloy wheelsJantes alliage léger 7x16 (branches en v 378)
Parking sensor front/rearPark-distance-control (pdc) av et ar
Gearbox typeBoîte automatique - avec steptronic (8 positions)