Audi A4 Avant Business Line 2.0 TDI 150 Stronic

    Nr. 2532
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Equipment PackBusiness
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Automatic air-conditionningClimatisation automatique
Electric boot/hatchbackHayon à ouverture et fermeture électriques
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Parking sensor front/rearAide au stationnement av et ar, acoustique et visuel avec affichage sélectif (aps plus)
Reverse cameraCaméra aide au recul
Alloy wheelsJantes en aluminium forgé en style à 5 bras, dimension 7J x 16
Adaptive suspensionAudi drive select
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic

Çmimi minimal:  14 000

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 14 000
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 15 355
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/07/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 87559 km
Kapaciteti: 1968 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 106 g/km
VIN number #: WAUZZZF44JA008252
Detaje tjera të veturës

Equipment PackBusiness
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Automatic air-conditionningClimatisation automatique
Electric boot/hatchbackHayon à ouverture et fermeture électriques
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Parking sensor front/rearAide au stationnement av et ar, acoustique et visuel avec affichage sélectif (aps plus)
Reverse cameraCaméra aide au recul
Alloy wheelsJantes en aluminium forgé en style à 5 bras, dimension 7J x 16
Adaptive suspensionAudi drive select
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic