Audi A4 4p Berline 2.0 TDI 122 S tronic Business Line

    Nr. 2527
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 13:40
Detaje tjera të veturës

Equipment PackBusiness
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Automatic air-conditionningClimatisation automatique
Electric boot/hatchbackOuverture de hayon automatique
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Parking sensor front/rearSystème d'aide au stationnement Plus
Alloy wheelsJantes en aluminium forgé en style à 5 bras, dimension 7J x 16
Reverse cameraCaméra aide au recul
Adaptive suspensionAudi drive select
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic

Çmimi minimal:  11 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 11 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 12 655
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/10/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 151735 km
Kapaciteti: 1968 cc
Fuqia: 122 HP (90 KW)
CO2: 104 g/km
VIN number #: WAUZZZF41JA058090
Detaje tjera të veturës

Equipment PackBusiness
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Automatic air-conditionningClimatisation automatique
Electric boot/hatchbackOuverture de hayon automatique
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Parking sensor front/rearSystème d'aide au stationnement Plus
Alloy wheelsJantes en aluminium forgé en style à 5 bras, dimension 7J x 16
Reverse cameraCaméra aide au recul
Adaptive suspensionAudi drive select
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic