Audi A3 Sportback 5p Berline 1.6 TDI 116 S TRONIC BUSINESS LINE

    Nr. 2526
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 13:40
Detaje tjera të veturës

Equipment PackPack Business Line, France
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Smart phone mirror linkInterface Bluetooth
Automatic air-conditionningClimatisation automatique confort 2 zones
Rear parking aidAide au stationnement ar (aps)
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Alloy wheelsJantes en aluminium coulé en style à 15 branches en Y, dimension 7J x 16 avec pneus 205/55 R16
Adaptive suspensionAudi drive select®
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic

Çmimi minimal:  9 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 9 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 10 595
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/09/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 162352 km
Kapaciteti: 1598 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 103 g/km
VIN number #: WAUZZZ8V2JA040378
Detaje tjera të veturës

Equipment PackPack Business Line, France
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Smart phone mirror linkInterface Bluetooth
Automatic air-conditionningClimatisation automatique confort 2 zones
Rear parking aidAide au stationnement ar (aps)
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Alloy wheelsJantes en aluminium coulé en style à 15 branches en Y, dimension 7J x 16 avec pneus 205/55 R16
Adaptive suspensionAudi drive select®
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage s-tronic