Mercedes-Benz GLC 220 d Sportline 4Matic / CUIR TOIT OUVRANT

    Nr. 2523
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Equipment Sport PackAMG LINE EXTERIEUR / PACK SPORT EXTERIEUR AMG
Navigation systemModule de navigation garmin map pilot
Automatic air-conditionningClimatisation automatique (thermatic 2 zones)
Leather upholsteryCUIR
Sport suspensionsTRAIN DE ROULEMENT SPORT
Electric boot/hatchbackHayon avec automatique système d'ouverture et de fermeture
Led headlampIntelligent light system led
Alloy wheelsROUES MULTIBRANCHES AMG 20" AUX QUATRE ROUES
Park assistantSystème d'assistance de conduite: actif (active) système d'aide au stationnement
Panoramic roofToit ouvrant panoramique
Drive Mode SelectIonSystème d'assistance de conduite: agility select / dynamic select (interrupteur mode de conduite)
Gearbox typeBoîte automatique - (9 positions)

Çmimi minimal:  24 200

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 24 200
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 520
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 25 685
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/01/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 57055 km
Kapaciteti: 2143 cc
Fuqia: 170 HP (125 KW)
CO2: 143 g/km
VIN number #: WDC2539051F051169
Detaje tjera të veturës

Equipment Sport PackAMG LINE EXTERIEUR / PACK SPORT EXTERIEUR AMG
Navigation systemModule de navigation garmin map pilot
Automatic air-conditionningClimatisation automatique (thermatic 2 zones)
Leather upholsteryCUIR
Sport suspensionsTRAIN DE ROULEMENT SPORT
Electric boot/hatchbackHayon avec automatique système d'ouverture et de fermeture
Led headlampIntelligent light system led
Alloy wheelsROUES MULTIBRANCHES AMG 20" AUX QUATRE ROUES
Park assistantSystème d'assistance de conduite: actif (active) système d'aide au stationnement
Panoramic roofToit ouvrant panoramique
Drive Mode SelectIonSystème d'assistance de conduite: agility select / dynamic select (interrupteur mode de conduite)
Gearbox typeBoîte automatique - (9 positions)