Citroen C4 Cactus 5p Berline PureTech 82 BVM Feel

    Nr. 2522
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Radio
Front electric window
Cruise control
Multifunctional steering
wheel
Leder steering
Boot shutter
Roof bars

Çmimi minimal:  6 200

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 6 200
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 7 495
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/07/2017
Karburanti: Benzin
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 42505 km
Kapaciteti: 1199 cc
Fuqia: 82 HP (60 KW)
CO2: 107 g/km
VIN number #: VF70PHMZBHE536559
Detaje tjera të veturës

Radio
Front electric window
Cruise control
Multifunctional steering
wheel
Leder steering
Boot shutter
Roof bars