Volkswagen Golf 1.6 TDI Confort Business BMT

    Nr. 2521
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Smart phone mirror link2 interfaces USB également pour iPod/ iPhone, avec prise multimédia AUX-IN
Navigation systemModule de navigation discover media (pour système audio)
Automatic air-conditionningClimatisation climatronic 2 zones
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Multifunction display screenIndicateur multifonction "Plus"
Adaptative cruise controlSystème d'assistance de conduite: régulateur de distance (acc) avec système de détection d'obstacles (front assist)
Parking sensor front/rearAide au stationnement - park-distance-control (av et ar)
Alloy wheelsJantes alliage léger 6,5x16 (toronto)

Çmimi minimal:  9 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 9 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 11 095
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/02/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 79365 km
Kapaciteti: 1598 cc
Fuqia: 109 HP (80 KW)
CO2: 103 g/km
VIN number #: WVWZZZAUZHP061338
Detaje tjera të veturës

Smart phone mirror link2 interfaces USB également pour iPod/ iPhone, avec prise multimédia AUX-IN
Navigation systemModule de navigation discover media (pour système audio)
Automatic air-conditionningClimatisation climatronic 2 zones
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Multifunction display screenIndicateur multifonction "Plus"
Adaptative cruise controlSystème d'assistance de conduite: régulateur de distance (acc) avec système de détection d'obstacles (front assist)
Parking sensor front/rearAide au stationnement - park-distance-control (av et ar)
Alloy wheelsJantes alliage léger 6,5x16 (toronto)