Volkswagen Polo V Trendline BMT/Start-Stopp 1.4 TDI

    Nr. 2520
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Smart phone mirror linkConnecteur multimedia media-in
Manual air-conditionningClimatiseur
Attention-AssistDétection de fatigue
Cruise controlRégulateur de vitesse

Çmimi minimal:  5 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 5 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 6 595
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/03/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 89464 km
Kapaciteti: 1422 cc
Fuqia: 75 HP (55 KW)
CO2: 88 g/km
VIN number #: WVWZZZ6RZHY134491
Detaje tjera të veturës

Smart phone mirror linkConnecteur multimedia media-in
Manual air-conditionningClimatiseur
Attention-AssistDétection de fatigue
Cruise controlRégulateur de vitesse