Volkswagen Passat Berline Comfortline Business BMT/Start-Stopp 1.6 TDI 120CV BVA7 E6

    Nr. 2519
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Navigation systemModule de navigation discover media (pour système audio)
Smart phone mirror linkInterface USB et prise multimédia AUX-IN
Automatic air-conditionningClimatisation climatronic 3 zones
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Cruise controlRégulateur de vitesse y compris limiteurde vitesse
Multifunction display screenAfficheur multifonctions plus
Alloy wheelsJantes alliage léger
Park assistantSystème d'assistance de conduite: assistance au stationnement (park assist)
Reverse cameraCaméra aide au recul
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage dsg

Çmimi minimal:  9 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 9 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 10 595
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/12/2015
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 86315 km
Kapaciteti: 1598 cc
Fuqia: 120 HP (88 KW)
CO2: 103 g/km
VIN number #: WVWZZZ3CZGE120326
Detaje tjera të veturës

Navigation systemModule de navigation discover media (pour système audio)
Smart phone mirror linkInterface USB et prise multimédia AUX-IN
Automatic air-conditionningClimatisation climatronic 3 zones
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: capteur de somnolence
Cruise controlRégulateur de vitesse y compris limiteurde vitesse
Multifunction display screenAfficheur multifonctions plus
Alloy wheelsJantes alliage léger
Park assistantSystème d'assistance de conduite: assistance au stationnement (park assist)
Reverse cameraCaméra aide au recul
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage dsg