Mercedes-Benz GLA 180 d Business Executive AUTOMATIC

    Nr. 2518
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Equipment PackPACK URBAIN
Navigation systemModule de navigation garmin map pilot
Automatic air-conditionningCLIMATISEUR AUTOMATIQUE
Dead angle assistantRétroviseur ext avec détecteur d'angle mort
Electric boot/hatchbackHayon avec automatique système d'ouverture et de fermeture
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: attention-assist (capteur de somnolence)
Multifunction display screenEcran couleur tft (8,0 pouces)
Xenon headlampsProjecteurs bi-xénon
Reverse cameraCaméra aide au recul
Drive Mode SelectIonSystème d'assistance de conduite: agility select / dynamic select (interrupteur mode de conduite)
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage dct

Çmimi minimal:  14 900

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 14 900
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 16 255
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/10/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 66702 km
Kapaciteti: 1461 cc
Fuqia: 109 HP (80 KW)
CO2: 103 g/km
VIN number #: WDC1569121J297539
Detaje tjera të veturës

Equipment PackPACK URBAIN
Navigation systemModule de navigation garmin map pilot
Automatic air-conditionningCLIMATISEUR AUTOMATIQUE
Dead angle assistantRétroviseur ext avec détecteur d'angle mort
Electric boot/hatchbackHayon avec automatique système d'ouverture et de fermeture
Attention-AssistSystème d'assistance de conduite: attention-assist (capteur de somnolence)
Multifunction display screenEcran couleur tft (8,0 pouces)
Xenon headlampsProjecteurs bi-xénon
Reverse cameraCaméra aide au recul
Drive Mode SelectIonSystème d'assistance de conduite: agility select / dynamic select (interrupteur mode de conduite)
Gearbox typeBoîte de vitesses 7 rapports - boîte automatique à double embrayage dct