Audi A3 Sportback2.0 TDI 150 S TRONIC BUSINESS LINE

    Nr. 2517
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Equipment PackPack Business Line, France
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Smart phone mirror linkInterface Bluetooth
Automatic air-conditionningClimatisation automatique confort 2 zones
Rear parking aidAide au stationnement ar (aps)
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Alloy wheelsJantes en aluminium coulé en style à 15 branches en Y, dimension 7J x 16 avec pneus 205/55 R16
Adaptive suspensionAudi drive select®
Gearbox typeBoîte automatique à 7 rapports

Çmimi minimal:  10 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 10 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 12 155
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/12/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 109503 km
Kapaciteti: 1968 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 112 g/km
VIN number #: WAUZZZ8V7JA033975
Detaje tjera të veturës

Equipment PackPack Business Line, France
Navigation systemMulti-media-interface mmi navigation
Smart phone mirror linkInterface Bluetooth
Automatic air-conditionningClimatisation automatique confort 2 zones
Rear parking aidAide au stationnement ar (aps)
Xenon headlampsProjecteurs au xénon plus (feux de croisement et de route)
Alloy wheelsJantes en aluminium coulé en style à 15 branches en Y, dimension 7J x 16 avec pneus 205/55 R16
Adaptive suspensionAudi drive select®
Gearbox typeBoîte automatique à 7 rapports