Peugeot 2008 Allure 1.6 HDI 100CV BVM5 E6

    Nr. 2516
Përfundon: E mërkurë 16/09/2020 14:30
Detaje tjera të veturës

Cruise controlRégulateur de vitesse (régul. vitesse) comprenant limiteur de vitesse
Navigation systemNAVIGATION 2 ECRANS COULEUR
Automatic air-conditionningClimatisation automatique, réglable séparément conducteur et passager
Rear parking aidAide au stationnement ar
Multifunction display screenAfficheur multifonctions avec ecran tactile couleur
Alloy wheelsJANTE ALU 16" DIAMANTEE HYDROGENE GRIS DILIUM

Çmimi minimal:  6 500

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 6 500
Tarifa e vendit të furnitorit: 125
Tarifa e operatorit: 80
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 730
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 7 795
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Franca
Regjistrimi i parë: 01/01/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 102078 km
Kapaciteti: 1650 cc
Fuqia: 99 HP (73 KW)
CO2: 97 g/km
VIN number #: VF3CUBHY6FY158954
Detaje tjera të veturës

Cruise controlRégulateur de vitesse (régul. vitesse) comprenant limiteur de vitesse
Navigation systemNAVIGATION 2 ECRANS COULEUR
Automatic air-conditionningClimatisation automatique, réglable séparément conducteur et passager
Rear parking aidAide au stationnement ar
Multifunction display screenAfficheur multifonctions avec ecran tactile couleur
Alloy wheelsJANTE ALU 16" DIAMANTEE HYDROGENE GRIS DILIUM