Peugeot 208 ACTIVE BUSINESS 1.6 BlueHDi 100CV 73 KW

    Nr. 2398
Përfundon: E martë 22/09/2020 16:00
Detaje tjera të veturës

Vetura eshte ne Kosove, Me Dogane dhe Homologim 

 

Last maintenace mileage 113,891 km
Last maintenance description:   Réservoir/Plaquettes freins AV/Filtre à air/Filtre à pollen/Filtre à carburant/Révision

Navigation systemAVEC SYSTEME NAVIGATION ECRAN COULEUR
Manual air-conditionningREFRIGERATION SIMPLE
Rear parking aidDETECTEUR OBSTACLE RADAR ARRIERE
Cruise controlREGULATEUR ET LIMITEUR VITESSE PROGRAMMABLE
Multifunction display screenECRAN DIGITAL TACTILE

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 8 850
Tarifa e vendit të furnitorit: 0
Tarifa e operatorit: 0
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 0
Tarifa e dokumentacionit: 30
Totali: 9 210
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shenim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarivafe doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Kosova
Regjistrimi i parë: 24/02/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 133763 km
Kapaciteti: 1560 cc
Fuqia: 99 HP (73 KW)
CO2: 79 g/km
VIN number #: VF3CCBHY6GT031125
Detaje tjera të veturës

Vetura eshte ne Kosove, Me Dogane dhe Homologim 

 

Last maintenace mileage 113,891 km
Last maintenance description:   Réservoir/Plaquettes freins AV/Filtre à air/Filtre à pollen/Filtre à carburant/Révision

Navigation systemAVEC SYSTEME NAVIGATION ECRAN COULEUR
Manual air-conditionningREFRIGERATION SIMPLE
Rear parking aidDETECTEUR OBSTACLE RADAR ARRIERE
Cruise controlREGULATEUR ET LIMITEUR VITESSE PROGRAMMABLE
Multifunction display screenECRAN DIGITAL TACTILE