BMW Serie 5 BMW 5 Reeks Touring 520d (120 kW) 5d

    Nr. 186664
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORAUTOMATIC START/STOP FUNCTION
EXTERIORALLOY WHEELS V-SPOKE 236
EXTERIORPARK DISTANCE CONTROL (PDC)
EXTERIORAUTOMATIC TAILGATE OPERATION
EXTERIORROOF RAIL
INTERIORINDIVIDUAL SUN PROTECTION GLAZING
INTERIORHARMAN/KARDON SURROUND SOUND SYSTEM
INTERIORPANORAMA GLASS ROOF
INTERIORNAVIGATION SYSTEM BUSINESS
INTERIORAUTOMATIC AIR CONDITIONING
INTERIORLEDER DAKOTA/OYSTER EXKLUSIVNAHT(SW
SECURITYINTELLIGENT EMERGENCY CALL
SECURITY
SECURITYHEADLIGHT WASHER SYSTEM

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.6 l/100km
Open Road consumption: 4.1 l/100km

Last maintenance date: 2019-11-14
Last maintenance kilometers: 80474.0 km

Çmimi minimal:  11 700

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 11 700
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 096
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 22/08/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 93090 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 163 HP (120 KW)
CO2: 122.0 g/km
VIN number #: WBA5L31070G123246
Detaje tjera të veturës

EXTERIORAUTOMATIC START/STOP FUNCTION
EXTERIORALLOY WHEELS V-SPOKE 236
EXTERIORPARK DISTANCE CONTROL (PDC)
EXTERIORAUTOMATIC TAILGATE OPERATION
EXTERIORROOF RAIL
INTERIORINDIVIDUAL SUN PROTECTION GLAZING
INTERIORHARMAN/KARDON SURROUND SOUND SYSTEM
INTERIORPANORAMA GLASS ROOF
INTERIORNAVIGATION SYSTEM BUSINESS
INTERIORAUTOMATIC AIR CONDITIONING
INTERIORLEDER DAKOTA/OYSTER EXKLUSIVNAHT(SW
SECURITYINTELLIGENT EMERGENCY CALL
SECURITY
SECURITYHEADLIGHT WASHER SYSTEM

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.6 l/100km
Open Road consumption: 4.1 l/100km

Last maintenance date: 2019-11-14
Last maintenance kilometers: 80474.0 km