BMW X1 BMW X1 sDrive16d (85 kW) 5d

    Nr. 186658
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetaalkleur (MET)
EXTERIORPark Distance Control (PDC) (508)
INTERIORStof 'Grid' Anthrazit (EGAT)
INTERIORNavigatiesysteem (6UN)
INTERIORAutomatische airconditioning met 2 zones (534)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SpecificBuitenspiegels elektrisch inklapbaar (313)
SpecificZonder monogram (320)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificPlatinsilber Metallic (C08)


Last maintenance date: 2020-05-28
Last maintenance kilometers: 49679.0 km

Çmimi minimal:  12 100

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 100
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 496
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 02/03/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 61890 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 104.0 g/km
VIN number #: WBAHT510105F33953
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetaalkleur (MET)
EXTERIORPark Distance Control (PDC) (508)
INTERIORStof 'Grid' Anthrazit (EGAT)
INTERIORNavigatiesysteem (6UN)
INTERIORAutomatische airconditioning met 2 zones (534)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SpecificBuitenspiegels elektrisch inklapbaar (313)
SpecificZonder monogram (320)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificPlatinsilber Metallic (C08)


Last maintenance date: 2020-05-28
Last maintenance kilometers: 49679.0 km