BMW SERIE 3 BMW 3 Reeks Gran Turismo 318d (100 kW) Aut. 5d

    Nr. 186656
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights
EXTERIOR17"alloy wheels starspoke 394
EXTERIORLed-fog lights
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORNavigation system business
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec 1/df venetobeige
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYEnhanced telephony with extended sm
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-27
Last maintenance kilometers: 56598.0 km

Çmimi minimal:  12 700

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 700
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 096
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 02/01/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 90622 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 112.0 g/km
VIN number #: WBA8T11080BF22412
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights
EXTERIOR17"alloy wheels starspoke 394
EXTERIORLed-fog lights
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORNavigation system business
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec 1/df venetobeige
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYEnhanced telephony with extended sm
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 4.9 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.9 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-27
Last maintenance kilometers: 56598.0 km