BMW X1 BMW X1 xDrive20d (120 kW) Aut. 5d

    Nr. 186646
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORTrailer-hitch with removable head
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORRoof rails black
INTERIORBackup camera
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORNavigation plus
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat adjustm., electr. w. memory
INTERIORSensatec 1/schwarz
INTERIORAfficheur tête haute
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.7 l/100km
Mixed consumption: 4.9 l/100km
Open Road consumption: 4.5 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-14
Last maintenance kilometers: 175075.0 km

Çmimi minimal:  12 400

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 400
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 796
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 12/08/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 184158 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 163 HP (120 KW)
CO2: 129.0 g/km
VIN number #: WBAHU310505E39270
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORTrailer-hitch with removable head
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORRoof rails black
INTERIORBackup camera
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORNavigation plus
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat adjustm., electr. w. memory
INTERIORSensatec 1/schwarz
INTERIORAfficheur tête haute
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.7 l/100km
Mixed consumption: 4.9 l/100km
Open Road consumption: 4.5 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-14
Last maintenance kilometers: 175075.0 km