BMW SERIE 1 BMW 1 Reeks Hatch 116d EfficientDynamics Edition (85 kW) 5d

    Nr. 186639
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"lt/aly wheels v-spoke 378
EXTERIORFoglights
EXTERIORCde à distance pour verrouillage centralisé
INTERIORNavigation system business
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYRégulateur de vitesse avec fonction freinage
SECURITYRain sensor

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 3.8 l/100km
Open Road consumption: 3.5 l/100km

Last maintenance date: 2020-08-14
Last maintenance kilometers: 79505.0 km

Çmimi minimal:  8 400

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 8 400
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 9 736
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 16/10/2015
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 89155 km
Kapaciteti: 1496 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 89.0 g/km
VIN number #: WBA1V910905B19855
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"lt/aly wheels v-spoke 378
EXTERIORFoglights
EXTERIORCde à distance pour verrouillage centralisé
INTERIORNavigation system business
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYRégulateur de vitesse avec fonction freinage
SECURITYRain sensor

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 3.8 l/100km
Open Road consumption: 3.5 l/100km

Last maintenance date: 2020-08-14
Last maintenance kilometers: 79505.0 km