BMW X1 BMW X1 sDrive18d (110 kW) Aut. 5d "X-Line" (total options; 11 185,95 Ex.VAT)

    Nr. 186637
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIOR18"l.a wheels y-spoke 569
EXTERIORPark distance control (pdc)
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORCd player
INTERIORBackup camera
INTERIORAfficheur tête haute
INTERIORNavigation plus
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat adjustm., electr. w. memory
INTERIORLed.dakota m.perforier.canberrab.(s
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.3 l/100km

Last maintenance date: 2021-03-15
Last maintenance kilometers: 88171.0 km

Çmimi minimal:  15 900

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 15 900
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 490
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 17 396
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 03/04/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 89615 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 114.0 g/km
VIN number #: WBAHT710905J34541
Detaje tjera të veturës

EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIOR18"l.a wheels y-spoke 569
EXTERIORPark distance control (pdc)
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORCd player
INTERIORBackup camera
INTERIORAfficheur tête haute
INTERIORNavigation plus
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat adjustm., electr. w. memory
INTERIORLed.dakota m.perforier.canberrab.(s
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.3 l/100km

Last maintenance date: 2021-03-15
Last maintenance kilometers: 88171.0 km