BMW X1 BMW X1 sDrive16d (85 kW) 5d

    Nr. 186634
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetaalkleur (MET)
SECURITYPark Distance Control (PDC) achteraan (507)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SpecificBinnenbekleding sensatec (KC..)
SpecificBlack Sapphire Metallic (475)
SpecificSensatec Schwarz (KCSW)
SpecificVoorbereiding bagagerek achteraan (3AR)
SpecificZonnewerend glas achteraan (420)
Specificniet voltanken voor aflevering


Last maintenance date: 2020-02-13
Last maintenance kilometers: 53627.0 km

Çmimi minimal:  12 600

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 600
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 996
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 03/03/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 66936 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 104.0 g/km
VIN number #: WBAHT510905F34039
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetaalkleur (MET)
SECURITYPark Distance Control (PDC) achteraan (507)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SpecificBinnenbekleding sensatec (KC..)
SpecificBlack Sapphire Metallic (475)
SpecificSensatec Schwarz (KCSW)
SpecificVoorbereiding bagagerek achteraan (3AR)
SpecificZonnewerend glas achteraan (420)
Specificniet voltanken voor aflevering


Last maintenance date: 2020-02-13
Last maintenance kilometers: 53627.0 km