BMW X1 BMW X1 sDrive16d (85 kW) 5d

    Nr. 186625
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetallic-lak (MET)
INTERIORElektronisch gestuurde airconditioning (534)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SECURITYPark Distance Control (PDC) achteraan (507)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificMineralweiß Metallic (A96)
SpecificDakrails Schwarz (3AA)
SpecificDecoratieve lijsten in Aluminium Längsschliff fein met sierlijst in Perlglanz Chrom (4LS)
SpecificBuitenspiegels elektrisch inklapbaar (313)


Last maintenance date: 2020-09-25
Last maintenance kilometers: 75456.0 km

Çmimi minimal:  11 700

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 11 700
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 096
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 02/01/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 85155 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 104.0 g/km
VIN number #: WBAHT510705F32256
Detaje tjera të veturës

EXTERIORMetallic-lak (MET)
INTERIORElektronisch gestuurde airconditioning (534)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SECURITYPark Distance Control (PDC) achteraan (507)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificMineralweiß Metallic (A96)
SpecificDakrails Schwarz (3AA)
SpecificDecoratieve lijsten in Aluminium Längsschliff fein met sierlijst in Perlglanz Chrom (4LS)
SpecificBuitenspiegels elektrisch inklapbaar (313)


Last maintenance date: 2020-09-25
Last maintenance kilometers: 75456.0 km