BMW Serie 5 BMW 5 Reeks Berline 520d (120 kW) Aut. 4d "M-Sportkit"

    Nr. 186611
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORM aerodynamics package
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR19"m lt/a.w.do.sp.spoke 664 m/mt/rf
EXTERIORLed-fog lights
EXTERIORExpanded exteriror mirror package
EXTERIORM sport suspension
INTERIORSun protection glazing
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORCd player
INTERIORThrough-load system
INTERIORNavigation system business
INTERIORLed.dak./schwarz exk./keder in kont
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYDétecteur de pluie / luminosité
SECURITYAlarm system
SECURITYIntelligent emergency call
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission w.gearshift

Urban consumption: 4.7 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2021-03-31
Last maintenance kilometers: 76357.0 km

Çmimi minimal:  24 700

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 24 700
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 520
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 26 226
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 21/03/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 77203 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 163 HP (120 KW)
CO2: 114.0 g/km
VIN number #: WBAJC31070G922975
Detaje tjera të veturës

EXTERIORM aerodynamics package
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR19"m lt/a.w.do.sp.spoke 664 m/mt/rf
EXTERIORLed-fog lights
EXTERIORExpanded exteriror mirror package
EXTERIORM sport suspension
INTERIORSun protection glazing
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORCd player
INTERIORThrough-load system
INTERIORNavigation system business
INTERIORLed.dak./schwarz exk./keder in kont
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYDétecteur de pluie / luminosité
SECURITYAlarm system
SECURITYIntelligent emergency call
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission w.gearshift

Urban consumption: 4.7 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2021-03-31
Last maintenance kilometers: 76357.0 km